Loading Events

« All Events

Bestidno, ljetni intenziv Slavlje života

lipanj 21 @ 10:00 - lipanj 27 @ 13:00

«Sram ne može preživjeti ako ga dijelimo s drugima. Sram voli tajnovitost. Kad pokopamo svoju priču, sram metastazira.» B. Brown

 

Seksualnost je jedan od najvećih darova postojanja u ovom tijelu, a uz nju je često vezano puno srama, nelagode, straha ili jednostavno – neznanja.

 

Kod većine ljudi to izgleda kao da posjeduju riznicu punu blaga čiji ključ su izgubili i žive svoj život u oskudici, možda i uvjerenju da blaga nema ili da mu treba štedljivo pristupati. Ovaj intenziv nam vraća ključeve za oslobađanje tog dragocjenog dara s kojim smo svi rođeni – ogromnog potencijala za užitak, kreativnost i osobnu moć. Bez obzira što nam društvo govorilo, seksualnost nije ono što činimo (sami ili s drugima), nego ono što jesmo.

 

 

Na intenzivu ćemo koristiti metode s kojima i inače radimo: tjelesno-orijentiranu psihoterapiju, ples, kreativni rad, rad s tijelom i dahom, meditacije…

 

 

Ako ste zainteresirani, a nikad niste bili na našim radionicama, zbog intenziteta rada najtoplije preporučamo da prije prijave prvo dođete na neku radionicu koju vodimo.

Očekuje vas izazovno, duboko i podržavajuće iskustvo.

 

 

Intenziv se vodi na hrvatskom i engleskom/mađarskom jeziku.

 

***Kao i prošle godine grupa 2-5 polaznika može tokom intenziva proći 15-ak sati dodatnog programa učenja ronjenja na dah s Laszlom. Ronjenje se dodatno plaća i potrebno je imati/posuditi ronilačko odijelo i masku. Javite se direktno Laszlu na laslop@yahoo.com ako ste zainteresirani.»

 

Vode: Laszlo Pinter & Enesa Mahić

Prije više od 17 godina započeli smo ostvarivati svoj san da proširimo praksu tjelesno-orijentirane psihoterapije u Hrvatskoj. Iza nas su sada bezbrojne radionice, seminari, edukacije, individualne terapije i puno polaznika koji su na svojoj koži i u svom srcu osjetili snagu i smislenost ove vrste rada.

Ljetni intenziv Slavlje života je plod zajedničke kreativnosti i jedna od rijetkih prilika da nas «ulovite» zajedno u radu (ovo nam je 12. zajednički ljetni intenziv)  🙂
Za više detalja o nama posjetite www.cir.hr i www.corenesa.com

 

Cijena:

1500kn za prijave do 28.2.

1800kn za prijave do 1.3.-14.5.

2100kn za prijave nakon 15.5.

Prijave su važeće uz uplatu nepovratnog pologa od 500kn koji je uračunat u cijenu.

 

 

Informacije i prijave:

info@corenesa.com

098 175 6681 (Enesa), 098 505031 (Laszlo)

Details

Start:
lipanj 21 @ 10:00
End:
lipanj 27 @ 13:00
Event Category:

Venue

otok Vis
otok Vis, Hrvatska
Vis, Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map