Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tamo gde je dobro, plesni sat

rujan 12 @ 19:15 - 21:00

“Ovaj svijet nije predivno mjesto u kojem se nažalost događaju mnoge zle stvari. Ovaj je svijet užasno mjesto u kojem se srećom događaju mnoga čuda i ostale predivne stvari.“ C. JoyBell C.
Kad te pitaju: „Gdje ti je dobro? Ne, gdje ti je najbolje?“, mnogi od nas će se sjetiti najdražeg otoka ili planine, kafića u kojem već znaju kakvu kavu pijemo, grada u kojem smo doživjeli najljepša sjećanja ili zagrljaja osobe koju volimo. Čim više takvih mjesta možemo nabrojati, svijet se čini boljim mjestom za nas.
Koliko nas to mjesto može naći u sebi? Jezgru mira i zadovoljstva koja postoji ispod nemira i tjeskobe, ispod osobne povijesti i identiteta, ispod postizanja uspjeha i pokušaja da se nahranimo tuđom potvrdom.
Kao i uvijek na plesnim radionicama, tijelo je naš putokaz na putovanju prema unutra i jedino mjesto na koje možemo računati da će biti tu kad god nam zatreba. Ne mora biti savršeno da bi nam u njemu bilo dobro.
Radionica je otvorena za sve osobe zainteresovane za sebe i vlastito telo – prethodno iskustvo nije preduslov, ali radoznalost i želja za pokretom jesu.
Mesto: Plesna sala Tango Natural, Resavska 28, Beograd
Cena: 1800 RSD
Prijave su obavezne:  plestrazivanje@gmail.com – Marija Rudić (Danceploration/Plestrazivanje)
Nakon prijave mailom ćete dobiti obaveštenje o tehničkim i logističkim informacijama vezanim za pohađanje i uplatu za radionicu.

Details

Date:
rujan 12
Time:
19:15 - 21:00
Event Category:

Venue

Beograd