Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Stilovi privrženosti i sudbina, radionica tjelesne psihoterapije

travanj 14 @ 13:00 - 19:00

Središnja tema teorije privrženosti naglašava važnost roditeljske ljubavi i ispunjavanja djetetovih potreba kao presudnih faktora koji omogućuju djetetu da razvije osjećaj sigurnosti. Kroz takav odnos beba na implicitan način uči da je roditelj/njegovatelj pouzdan, što stvara siguran temelj djetetovom osjećaju sebe iz kojeg može samopouzdano istraživati svijet i odnose s drugima.

Bazični stil privrženosti koji smo izgradili s majkom/primarnim starateljem stvara zadani obrazac koji nesvjesno ponavljamo u kasnijim odnosima. On je baza našeg (ne)snalaženja u svim međuljudskim odnosima i njegovo osvještavanje i tjelesno-emocionalni preodgoj nam omogućuje da međuljudskim odnosima pristupimo na nov, konstruktivniji način.
Ova radionica vas upoznaje s načinom osvještenja i preodgoja nesigurnih obrazaca privrženosti, kao i s načinom gradnje sigurnog obrasca privrženosti koji je presudan za sudbinu vaših odnosa s drugima.
Na radionici ćemo istražiti:
🔸 na koji način ste se naučili vezati
🔸 kako taj stil privrženosti utječe na vaše povjerenje u ljude i život
🔸 kako i zašto naš stil privrženosti utiče na našu sudbinu
🔸 kako stvoriti sigurnu privrženost i kako ta promjena može utjecati na naš život i sudbinu

Ova radionica ujedno je i prezentacija našeg modaliteta tjelesno orijentirane psihoterapije i namijenjena je svim zainteresiranima koji se žele upoznati s našim načinom rada i zainteresiranima za upis u CIR- ICBP, akreditirani trening institut za tjelesno orijentiranu psihoterapiju.

 

Voditelji: Laslo Pinter i Enesa Mahić
Cijena: 80€
Prijave: https://forms.gle/9ULXK8ZBpjQuWuyk8
Dodatne informacije: info@cir-icbp.com

Details

Date:
travanj 14
Time:
13:00 - 19:00
Event Category:

Venue

Češki dom, Zagreb
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map