Loading Events

« All Events

Sveta ljutnja, radionica plesa i tjelesne psihoterapije

travanj 29 @ 10:00 - 17:30

“Ljutnja je poput tekuće vode, nema ništa loše u njoj dok god je pustiš da teče. Mržnja je stagnantna voda, ljutnja čije osjećanje ste si uskratili, slobodu da teče. To je voda koju ste skupili na jedno mjesto i prepustili zaboravu. Stagnantna voda postaje prljava, smrdljiva, zarazna – to je mržnja. Na tekućicama plove papirnati brodovi, brodovi oprosta. Dozvoli si osjetiti ljutnju, dozvoli vodama da teku, zajedno s brodićima oprosta. Budi ljudski/a.” C. JoyBell C.

 

Koliko nas je u djetinjstvu dobilo podršku i okvir za vlastitu ljutnju – prepoznavanje i priznavanje tog osjećaja, da nas nitko nije kaznio, ismijao ili odbacio zato što smo ljuti, niti se pred našom ljutnjom slomio?

 

Kako si danas s ljutnjom? Koliko je jasna i protočna, a koliko je zamaskirana u druga, prihvatljivija lica – ispravnost, sitničavost, kompetitivnost, aktivizam, duhovnu nevezanost…? Ili te možda svaka sitnica ljuti i frustrira i svijet se čini kao mjesto napravljeno da tebe živcira? Bojiš li je se ili možda sramiš?

 

Ova radionica otvara vrata upoznavanju vlastite ljutnje, gdje ljutnja konačno dobiva zasluženo mjesto u unutarnjem panteonu kvaliteta, bok uz bok s oprostom, sosjećajnošću i strašću.

Kroz ples i vježbe art i tjelesne psihoterapije prepoznajemo i upoznajemo vlastitu ljutnju, skidamo s nje maske (npr.: “Ne ljutim se na tebe, samo si me razočarao/la”) i navikavamo se gledati se u cjelovitijem ogledalu koje uključuje i naše ljutito Ja.

 

Cijena: 70EUR

Kreativni i radni tim imaju 50% popusta.

 

Informacije i prijave: info@corenesa.com

Details

Date:
travanj 29
Time:
10:00 - 17:30
Event Category:

Venue

Češki dom, Zagreb
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map