Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ples je u meni, plesni sat

veljača 9 @ 16:30 - 19:00

„Nikoga nije briga ako ne znaš dobro plesati. Samo ustani i zapleši. Izvrsni plesači su izvrsni zbog svoje strasti.” M. Graham

Ako možeš disati i kretati se, već imaš sve što ti je potrebno da budeš plesač/ica. Neki od nas vrlo rano zaborave na tu sposobnost i odrastaju bez plesa (ili uz ples isključivo iza zatvorenih vrata svoje sobe). Najčešće odustanemo zato jer nam je netko rekao da nemamo talenta, ne znamo uloviti ritam, nemamo “pravo” tijelo za ples ili je naš ples nekako… čudan.

U ovom plesu nema koraka koje moraš slijediti, potrebna je samo spremnost na kretanje, zainteresiranost za ono što iz tebe izlazi kroz pokret i odlučnost da istražiš i one dijelove pokreta koji su ti nepoznati. Ne radi se o pravoj muzici, pravom prostoru ili pravom trenutku – otkrivamo da je ples baš uvijek u nama, spreman ispričati svoju priču.

Poanta ovog plesa nije fitnes (iako ćeš se oznojiti), niti učenje koraka (iako ćeš predivno plesati). Poanta je sloboda i uživanje u vlastitom pokretu, oslobađanje onoga što već dugo čuči u tebi, a htjelo bi zaplesati.

Ovaj je ples otvoren za apsolutno svaku znatiželjnu punoljetnu osobu koja ima tijelo koje diše i kreće se. Veselim se pokrenuti plesni val u Dubrovniku!

Kotizacija za sudjelovanje: 150kn
Mjesto: točna adresa po prijavi
Informacije i prijave: ivankarmp@gmail.com, 0989591232

Napomena: Ako znate nekoga tko bi bio zainteresiran za ovaj ples, slobodno ih pozovite da se prijave.

Details

Date:
veljača 9
Time:
16:30 - 19:00
Event Category:

Venue

Dubrovnik