Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tamo gdje je dobro, plesni sat

rujan 3 @ 19:00 - 21:00

“Ovaj svijet nije predivno mjesto u kojem se nažalost događaju mnoge zle stvari. Ovaj je svijet užasno mjesto u kojem se srećom događaju mnoga čuda i ostale predivne stvari.C. JoyBell C.

 

Kad te pitaju: „Gdje ti je dobro? Ne, gdje ti je najbolje?“, mnogi od nas će se sjetiti najdražeg otoka ili planine, kafića u kojem već znaju kakvu kavu pijemo, grada u kojem smo doživjeli najljepša sjećanja ili zagrljaja osobe koju volimo. Čim više takvih mjesta možemo nabrojati, svijet se čini boljim mjestom za nas.

 

Koliko nas to mjesto može naći u sebi? Jezgru mira i zadovoljstva koja postoji ispod nemira i tjeskobe, ispod osobne povijesti i identiteta, ispod postizanja uspjeha i pokušaja da se nahranimo tuđom potvrdom.

 

Kao i uvijek na plesnim radionicama, tijelo je naš putokaz na putovanju prema unutra i jedino mjesto na koje možemo računati da će biti tu kad god nam zatreba. Ne mora biti savršeno da bi nam u njemu bilo dobro.

 

Radionica je otvorena osobama zainteresiranima za sebe i vlastito tijelo  – prethodno iskustvo nije preduvjet, ali znatiželja i želja za pokretom jesu.

 

Cijena: 100kn, radni tim 50kn

Informacije i prijave: info@corenesa.com (Enesa)

 

 

Details

Date:
rujan 3
Time:
19:00 - 21:00
Event Category:

Venue

Češki dom, Zagreb
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map