Loading Events

« All Events

supervizijska grupa Absolute Beginners

listopad 10 @ 17:30 - 20:30

Napomena: grupa je popunjena, s listom čekanja
Zašto apsolutni početnici? Zato jer je um početnika jedino mjesto gdje istinski učimo, bez obzira koliko utakmica već imali u nogama i koliko knjiga smo pročitali. Oni koji već znaju, nemaju mogućnost rasta.
Na samom početku psihoterapijskog rada lako je osjetiti preplavljenost ili zbunjenost svim dobivenim informacijama, možda upasti u osjećaj da se svi ostali bolje snalaze.
Na ovom susretu se primarno bavimo onime što VAMA treba da bi vam temelji prakse bili čvrsti. Jesu li vam jasni koraci terapije? Znate li kada radimo u ležećem, sjedećem ili stajaćem položaju? Znate li čitati tijelo tj. iz posture klijenta prepoznati blokade i potrebe, te po potrebi intervenirati? Kako procjenjujemo kada radimo ekspresivno, a kada „prikupljajuće“? 
Uz vaša pitanja i odgovore, kratke demonstracije i iskustvene vježbe, polako dobivamo iskustvo i popunjavamo rupe u znanju. 
Grupa je otvorena za studente treće i četvrte godine CIRa, za bivše polaznike koji još stiču uslove za diplomu kao i za prakičare i terapeute.
Prijave i informacije: adm.cirbeograd@gmail.com
Vrijeme: utorak 10.10.2023, 17:30-20:30h
Mjesto: Beograd, točna adresa po prijavi
Cijena: 50€
Ova grupa se računa kao 2h grupne supervizije za CIR (za diplomu praktičara ili terapeutsku diplomu) odnosno 3h supervizije za EABP.

Details

Date:
listopad 10
Time:
17:30 - 20:30
Event Category:

Venue

Beograd