Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Supervizijska grupa – rad s transferom i kontratransferom

9. prosinca 2022. @ 17:30 - 20:30

“Postoji među ljudima univerzalna tendencija da sva bića prispodobe sebi, da svakom predmetu pripišu one kvalitete s kojima su pobliže upoznati i kojih su svjesni. Vidimo ljudsko lice u mjesecu, vojsku u oblacima i prirodno je, ako nas ne isprave iskustvo i refleksija, da pripisujemo dobru i zlu volju svakoj stvari, svemu što nas povrijeđuje ili zadovoljava. Otuda učestalost i ljepota prozopopeje u poeziji, gdje drveće, planine i rijeke postaju personificirani, a neživi dijelovi prirode dobivaju sentiment i strast. ” David Hume

 

Tema ove supervizijske grupne radionice je Transfer i kontratransfer – što trebamo znati o neizbježnoj uzajamnoj dinamici između terapeuta i klijenta te kako konkretno raditi s time, na osnovu vaših profesionalnih (i osobnih) iskustava. Dio grupe će biti teorija, a dio će biti praktično istraživanje.

 

Cijena: 50€

Za prijavu nije potrebna akontacija, ali vas molim da u slučaju otkazivanja (iz bilo kojeg razloga) to učinite najkasnije 24h prije početka grupe. Kasnije otkazivanja se naplaćuju u cijelosti.

Prijave i informacije: info@corenesa.com

Ova se grupa za CIR edukaciju računa kao 2h grupne supervizije, a za EABP kao 3h.

 

Details

Date:
9. prosinca 2022.
Time:
17:30 - 20:30
Event Category:

Venue

Beograd