Loading Events

« All Events

Ženski eros, žensko srce – retreat za žene

kolovoz 25 @ 19:00 - kolovoz 30 @ 13:00

«Samo ritam erosa i srca zajedno može stvoriti ekstazu.“ Anaïs Nin

 

Tjedan dana babljeg ljeta u zajedničkom istraživanju tijela i seksualnosti, srca i osjećaja koje u njemu nosimo.

Istraživat ćemo kako su emocije i stavovi pohranjeni u našem tijelu i kako se odražavaju u našoj seksualnosti. Dozvoljavat ćemo svojoj seksualnoj energiji da nesputanije teče i da je užitak u njoj prvenstveno – naš.
Međusobno ćemo se podržavati da istražimo kriva uvjerenja o sebi kao ženi, o drugim ženama i o muškarcima, od djetinjstva do danas.
Vježbat ćemo svoju sposobnost da svoje projekcije vratimo sebi i iscijelimo bol koja ih je uzrokovala, oblikujući još jasnije vlastitu životnu priču.
Koristit ćemo metode tjelesno orijentirane psihoterapije, puno plesa, dijeljenja, direktnog rada na tijelu i nekoliko kreativnih iznenađenja.

 

Namjera mi je da intenziv bude otvoren za bilo koju ženu koja je završila kontinuiranu grupu Eros & Srce (u Zagrebu ili Beogradu), koja je bila na Eros&Srce intenzivu ili ljetnom intenzivu Bestidno. Ako niste bile na nijednoj od tih grupa, a osjećate da vam je mjesto tu, javite mi se.

 

Smještene smo na prelijepoj farmi na obali Dunava, s puno magičnih kutaka za odmor i druženje, s domaćom, svježom i kvalitetnom hranom kuhanom samo za nas, a nakon rada nas (ako želimo) čeka sauna i hot tub. Ako vam je život inače jedan veliki multitasking, ovo je idealna prilika da tjedan dana uživate u tome da se isključite i napunite baterije dok netko drugi brine za vaše potrebe.

Imanje Jandala je udaljeno oko 4h vožnje od Zagreba.

Grupa je ograničena na 24 polaznice.

 

Informacije i prijave: info@corenesa.com
Prijava je važeća uplatom nepovratne akontacije od 500kn (65€) koja je uračunata u cijenu.

 

Cijene:
390€ / 2925kn – cijena za retreat, tri obroka dnevno i 5 noćenja u kućicama s 2 kreveta (2×2 mjesta)

370€ / 2775kn – cijena za retreat, tri obroka dnevno i 5 noćenja u kućici s 3 kreveta (1×3 mjesta)

350€ / 2625kn – cijena za retreat, tri obroka dnevno i 5 noćenja u 2-krevetnim sobama u velikoj kući (4×2 mjesta)

330€ / 2475kn – cijena za retreat, tri obroka dnevno i 5 noćenja u 2-krevetnoj kućici bez kupaonice (koja je 30-ak metara dalje)

310€ / 2325kn – cijena za retreat, tri obroka dnevno i 5 noćenja u šatorima (2 osobe dijele šator promjera 4m; šatori imaju drveni pod, prave krevete i struju; kupaonica je 30-ak metara dalje) – još jedno slobodno mjesto

Details

Start:
kolovoz 25 @ 19:00
End:
kolovoz 30 @ 13:00
Event Category:

Venue

Jandala
Krčedin, Serbia + Google Map