Loading Events

« All Events

Ženski eros, žensko srce; retreat za žene

kolovoz 27 @ 19:00 - rujan 1 @ 14:00

 «Kao žene smo povezane. Poput paukove mreže. Ako jedan dio mreže vibrira, ako postoji neki problem, mi sve to znamo, ali smo većinu vremena previše uplašene ili previše sebične ili nesigurne da bismo pomogle. Ali ako ne pomognemo jedna drugoj, tko će?» S. A. Allen

 

 

Ovaj krug nije mjesto u kojem sve trebamo biti iste.

Ovaj krug nije mjesto gdje će vas se naučiti kakve trebate biti kako biste bile PRAVE žene. Ovaj krug nije mjesto gdje će vas se učiti kako je spas svijeta na vašim leđima.

Ovom krugu ionako već pripadaš.

 

 

Tjedan dana u isključivo ženskom društvu, u zajedničkom istraživanju vlastitog mraka i svjetla, tijela i seksualnosti, srca i osjećaja koje u njemu nosimo.

Međusobno ćemo se podržavati da istražimo kriva uvjerenja o sebi kao ženi, o drugim ženama i o muškarcima, od djetinjstva do danas.

Vježbat ćemo svoju sposobnost da  svoje projekcije vratimo sebi i iscijelimo bol koja ih je uzrokovala, oblikujući još jasnije vlastitu životnu priču.

Upoznat ćemo i prigrliti vlastitu mračnu stranu, osvještavajući kako to same stvaramo bol u sebi i svojoj okolini.

Istraživat ćemo kako su emocije i stavovi pohranjeni u našem tijelu i kako se odražavaju u našoj seksualnosti.  Dozvoljavat ćemo svojoj seksualnoj energiji da nesputanije teče i da je užitak u njoj prvenstveno – naš.

 

Koristit ćemo metode tjelesno orijentirane psihoterapije, puno plesa, rada na tijelu i još ponekih kreativnih iznenađenja. Znate mene, znate moj način rada, znate da sam na višednevnim radionicama posebno inspirirana 🙂

 

 

Ovaj retreat nije za žene bez prethodnog iskustva u radu s plesom i tjelesnom psihoterapijom. Namjera mi je da intenziv bude otvoren za bilo koju ženu koja je završila kontinuiranu grupu Eros & Srce (u Zagrebu ili Beogradu), koja je bila na Eros&Srce intenzivu ili ljetnom intenzivu Bestidno ili je bivša/trenutna studentica Centra za integrativni razvoj. Rad je nježan, ali intenzivan i važno je da možete nositi svoj proces. Kao i na svakoj radionici, a pogotovo ovakvoj, očekuje se velika doza samoodgovornosti i brige za sebe.

Vaše granice će u grupi sigurno biti poštovane, ali važno je da ih vi znate osjetiti.

 

 

Smještene smo na prelijepoj farmi na obali Dunava, s puno magičnih kutaka za odmor i druženje, s domaćom, svježom i kvalitetnom hranom kuhanom samo za nas, a nakon rada nas (ako želimo) čeka sauna i bazen. Ako vam je život inače jedan veliki multitasking, ovo je idealna prilika da tjedan dana uživate u tome da se isključite i napunite baterije dok netko drugi brine za vaše potrebe.

 

Informacije i prijave:info@corenesa.com (Enesa)

Prijava je važeća uplatom nepovratne akontacije od 500kn (65€) koja je uračunata u cijenu.

 

Cijena: cijena ovisi o vrsti smještaja koji izaberete, u rasponu od 400€ –470€ – u cijenu su uračunati retreat, smještaj, tri obroka + svježe voće tokom dana te upotreba saune i vanjskog bazena. Više detalja kod prijave.

 

 

Prijave i informacije: info@corenesa.com

Details

Start:
kolovoz 27 @ 19:00
End:
rujan 1 @ 14:00
Event Category:

Venue

Jandala
Krčedin, Serbia + Google Map