Loading Events

« All Events

Zimski san, vikend radionica

27. siječnja 2018. @ 10:00 - 28. siječnja 2018. @ 17:00

«Računa se ono što osoba čini. Ne ono što je namjeravala učiniti.” P. Picasso

 

Zimski san je plesna radionica na kojoj se usuđujemo iskreno pogledati u svoje srce i vidjeti koje snove odgađamo i ne usuđujemo se sanjati ih;koje priželjkujemo, ali ne stavljamo pažnju na njih; koji jedva čekaju roditi se i ostvariti. Suočavamo se s preprekama svog uma i srca, s beskorisnim stavovima koji nam vežu ruke i noge, prepoznajemo iskru od koje nam srce brže kuca i počinjemo njegovati plamen koji ta iskra može zapaliti. Počinjemo stvarati život kakav nam je potreban, bez obzira što okolina mislila o tome.

 

Ples nam pomaže da zaobiđemo barijeru uma koji već «sve zna» i da zaronimo kroz svoje otpore, kriva uvjerenja i osjećaj manje vrijednosti koji nam ne da da uzmemo od života ono što nam treba. Kroz introspektivne vježbe tjelesne psihoterapije prepoznajemo naučene obrasce – kako one koji nam smetaju, tako i one koji nam daju snagu i vjeru u sebe. Stvaranje slike/kolaža je prilika da svoje želje vizualno predočimo i da su podsjetnik našoj pažnji kroz idućih 12 mjeseci.

 

Do cilja nas vodi ravnoteža: između jasnog fokusa i mekog prepuštanja, praćenja potrebnih koraka i zatim puštanja da se izgubimo u nepredviđenom, povjerenja u sebe i povjerenja u svijet oko sebe. Dobrodošli ste bez obzira na razinu iskustva, treba vam samo znatiželja i spremnost na kretanje.

 

Cijena: 800kn; 700kn za plesače iz drugih gradova i studente CIR-a

 

Informacije i prijave: Enesa 098 175 6681, info@corenesa.com
Prijava je važeća uz nepovratni polog od 300kn.

Details

Start:
27. siječnja 2018. @ 10:00
End:
28. siječnja 2018. @ 17:00
Event Category:

Venue

Češki dom, Zagreb
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map