Loading Events

« All Events

Zimski san, plesna radionica

siječanj 29 @ 11:00 - siječanj 30 @ 17:00

*RADIONICA POPUNJENA, S LISTOM ČEKANJA*

 

«Računa se ono što osoba čini. Ne ono što je namjeravala učiniti.” P. Picasso

 

Zimski san je radionica koja nas poziva da iskoračimo iz gorko-slatke uloge žrtve u ulogu osobe koja stvara svoj život.

„Lako je tebi jer znaš strane jezike. Lako je njemu, on ima novaca. Lako je njima, oni imaju divnu vezu.“ Sve što želimo ima svoju cijenu: iza prividne lakoće najčešće stoji trud i usmjerena pažnja. Uspjeh često znači da se nismo bojali biti nespretni dok učimo novu vještinu, da smo naučili svladati svoj strah i sram i naplatiti svoje talente, omekšati svoj ego i izabrati ljubav prema partneru, staviti zdravlje i snagu svog tijela na prvo mjesto…

 

Što vam je važno? Na što ste se spremni obvezati sebi?

 

Na Zimskom snu polako okrećemo leđa dijelu nas koji govori „Ne može se,“, a otvaramo se dijelu nas koji pita: „Kako bi se to moglo?“

 

Ako kažem da je Zimski san radionica postavljanja namjere za godinu koja je pred nama i osvještavanje prepreka koje postoje na putu do cilja, ne dajem vam potpunu sliku (iako je svaka riječ istinita). Ako kažem da je riječ o plesnoj radionici s izradom plakata namjere/vizije, opet govorim istinu, ali je iz tih riječi nemoguće namirisati čaroliju koja se stvara na toj radionici.

 

Kroz ples zaobilazimo barijeru uma koji već «sve zna» i zaranjamo kroz svoje otpore, kriva uvjerenja i osjećaj manje vrijednosti koji nam ne da da uzmemo od života ono što nam treba.
Kroz introspektivne vježbe tjelesne psihoterapije prepoznajemo naučene obrasce – kako one koji nam smetaju, tako i one koji nam daju snagu i vjeru u sebe.
Stvaranje slike/kolaža je prilika da svoje želje vizualno predočimo kako bi nam bile podsjetnik kroz idućih 12 mjeseci.

 

 

Ovo nije najbolja radionica za prvi kontakt s plesom pa se preporuča da polaznici već imaju nekog plesnog iskustva te da se osjećaju ugodno s idejom neverbalnog izražavanje kroz tijelo.

 

Vrijeme: subota 29.1. 11-18h, nedjelja 30.1. 10-17h

 

Cijena: 1000kn

Prijava je važeća uz uplatu nepovratnog pologa od 300kn koji je uračunat u cijenu.

 

Prijave i informacije: info@corenesa.com

Details

Start:
siječanj 29 @ 11:00
End:
siječanj 30 @ 17:00
Event Category:

Venue

Češki dom, Zagreb
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map