Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Odjek jednostavnosti, plesno-meditacijski retreat

rujan 21 @ 10:00 - rujan 25 @ 14:00

ODJEK JEDNOSTAVNOSTI, Zahvalnost

plesno-meditacijski retreat

 

otok Vis

Grupa 1: 21.-25.9.2021. popunjena, s listom čekanja

Grupa 2: 27.9.-1.10. popunjena, s listom čekanja

 

„Ako robujem zahvalnosti, nikad neću robovati onome na čemu sam zahvalan. Činjenica je da robovati zahvalnosti znači biti slobodan od svega drugoga.“ C.D. Lounsbrough

 

 

Ove godine Odjek jednostavnosti slavi 10. rođendan! Od prvog Odjeka koji se 2012. odvio na obroncima Velebita s grupicom hrabrih plesača, do zadnjeg koji se održao na Visu usprkos svemu što je 2020. donijela, ovaj se retreat pretvorio u iskustvo veće od granica plesne dvorane. Cilj Odjeka jednostavnosti je da se sve što prakticiramo u dvorani prelije u svakodnevni život – prvo na samom Visu gdje smo okruženi ljepotom prirode i ljudima koji su nam slični i dobronamjerni, a postupno i u život koji živimo ostatak godine.

 

Zahvalna svima koji su bili dio Odjeka kroz zadnjih 10 godina, zahvalna na iskustvima koja smo prošli, zahvalna na tome da imam igralište za svoje ideje, ove godine cijeli Odjek posvećujem temi zahvalnosti. Pet dana ćemo biti uronjeni u istraživanje i razvijanje zahvalnosti, bez obzira na to je li to tema koja nam je bliska ili nam izaziva nelagodu i otpor.

 

Svaki dan smo u dvorani 10-14h, a ostatak dana je slobodan da ga ispunite ili ne ispunite kako god vam paše. Vis nam nudi dovoljno prostora i za gušt u samoći i gušt u druženju. I ove godine ćemo jednu večer ponuditi kakao ceremoniju koja nije obavezna.

 

Nije potrebno prethodno iskustvo da biste sudjelovali na retreatu, ali znatiželja prema pokretu, sebi i drugima je obavezna. Ako imate bilo kakvih posebnih potreba (tjelesno ili osjećajno) koje bi mogle utjecati na vaše sudjelovanje u retreatu, , molim vas, obavijestite me prilikom prijave.

 

Retreat je vođen na engleskom i hrvatskom.

 

 

Cijena:1000kn za prijave do 15.6.

1500kn za prijave 16.6.-31.7.

2000kn za prijave od 1.8.

 

Prijava je važeća nakon uplate nepovratne akontacije od 300kn koja je uračunata u cijenu retreata. Akontacija se vraća samo u slučaju otkazivanja retreata ili ako zbog važećih mjera ne možete ući u Hrvatsku (za plesače izvan Hrvatske).

 

Info i prijave: info@corenesa.com (Enesa)

Details

Start:
rujan 21 @ 10:00
End:
rujan 25 @ 14:00
Event Category:

Venue

otok Vis
otok Vis, Hrvatska
Vis, Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map