Loading Events

« All Events

Odjek jednostavnosti, plesno-meditacijski retreat

rujan 27 @ 10:00 - listopad 1 @ 14:00

Tri stvari koje treba zapamtiti

Dok god plešeš, možeš

kršiti pravila.

Nekad je kršenje pravila samo

proširivanje pravila.

Nekad nema pravila.”― Mary Oliver

 

Odjek jednostavnosti je retreat u kojem pet dana provodimo na udaljenom otoku, puštajući da svakodnevni ples i meditacija otope stres i užurbanost na koju smo najčešće navikli, da nas isprazne od priča i uvjerenja te da jednostavnost odjekuje u nama još dugo nakon se vratimo kući.

 

Odjek je radionica koja ne prestaje kad završi naše zajedničko vrijeme u grupi – svaki dan radimo 4h, a nakon toga imate praksu jednostavnosti po vlastitom izboru, grupno ili individualno: plivanje u još toplom moru, prelijepe plaže na kojima najčešće nema nikog osim plesača iz naše grupe, zajedničke večere, a nekad i pjesma, fascinantni razgovori koji idu puno dublje od svakodnevnog čavrljanja, odmor u mreži za ljuljanje s pogledom na zelenilo, ljudi s kojima možete kvalitetno ne progovoriti niti riječ…

Tema kojom se ove godine bavimo je – mir i tišina. Pronalazit ćemo momente mira i tišine koji su nam uvijek na raspolaganju i u kojima sva naša unutarnja buka utihne. Očekuje vas puno plesa i istraživanja, puno prilika za druženje i samovanje, puno srca, tijela i duha, puno mira i tišine.

 

Za sudjelovanje u ovom retreatu vam nije potrebno prethodno iskustvo, ali su znatiželja prema pokretu, sebi i drugima apsolutni preduvjet. Molim vas da me unaprijed obavijestite ako imate bilo kakvih posebnih potreba tokom retreata, bilo zbog svog tjelesnog ili zbog svog emocionalnog stanja.

Retreat će biti vođen na hrvatskom i engleskom jeziku.

 

CIJENE (za plesače iz Hrvatske i susjednih zemalja):
Za rane prijave do 31.5. cijena je 800kn
Za prijave 1.6.-31.7. cijena je 1000kn
Za prijave iza 1.8. cijena je 1500kn

U cijenu nisu uračunati put, smještaj i hrana – plesači najčešće dijele te troškove.
Prijava je važeća uplatom nepovratnog pologa od 300kn koji je uračunat u cijenu.

 

INFORMACIJE I PRIJAVE:
info@corenesa.com

Details

Start:
rujan 27 @ 10:00
End:
listopad 1 @ 14:00
Event Category:

Venue

otok Vis
otok Vis, Hrvatska
Vis, Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map